De 9 Beste Taalscholen in Rome 2024 (vanaf 44 €)

Onlangs beoordeelde Italiaans scholen in Rome

Dilit International House: Rome

Lessen: gevarieerd, gericht op dagelijks gebruik. GIULIA speelde in op onze interessegebieden en wensen met betrekking tot het ontwerp van de lessen Locatie: centraal Faciliteiten: een beetje oud, maar allemaal functioneel more

Accademia StudioItalia

De lessen waren goed gestructureerd en onderhoudend, ondanks de korte tijd (1 week) heb ik veel geleerd. De locatie van de school was ideaal, ik zou er op elk moment weer heen gaan. Over de accommodatie kan ik niets zeggen omdat ik privé een hotel... more


SOORTEN CURSUS Italiaans

Naar wat voor soort taalcursus Italiaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Italiaans

Algemene cursussen Italiaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Italiaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Rome hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Italiaans voor kinderen

Deze zomercursussen Italiaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Italiaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Italiaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Italiaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Italiaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Italiaans

Eén-op-één lessen zakelijk Italiaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Italiaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Italiaans.

Professioneel

Cursussen professioneel Italiaans

Cursussen professioneel Italiaans zijn voor professionals die Italiaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Specialiteit

Cursussen Italiaans naar interesse

Interessecursussen Italiaans zijn voor degenen die Italiaans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.