De 2 Beste Taalscholen in Hongkong 2024 (vanaf 411 €)

Onlangs beoordeelde Chinees Cantonees scholen in Hongkong

Q Language

Klas: Zeer strak, zeer kleinDocent: goedLocatie: goedFaciliteiten: BadActiviteiten: slechtInfrastructuur: Jammer, vele malen zonder wc-papier, slechts één badkamer per verdieping, soms het gebouw was zonder water, het water voor het drinken was... more

Q Language

Op mijn eerste dag op de taalschool ik had dat "niveautest", of hoe ik het moet noemen, en ik was echt verrast met al die vragen, maar de leerkrachten hielp me en ik voelde me dankbaar. Mijn eerste week was werkelijk aardig, want we tien in de klas,... more


SOORTEN CURSUS Chinees Cantonees

Naar wat voor soort taalcursus Chinees Cantonees bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Chinees Cantonees

Algemene cursussen Chinees Cantonees zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Chinees Cantonees willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Hongkong hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Chinees Cantonees examen

Examenvoorbereidingscursussen Chinees Cantonees zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Chinees Cantonees om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Chinees Cantonees

Eén-op-één lessen zakelijk Chinees Cantonees zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Chinees Cantonees willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Chinees Cantonees.

Professioneel

Cursussen professioneel Chinees Cantonees

Cursussen professioneel Chinees Cantonees zijn voor professionals die Chinees Cantonees willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.