Private Spanish Lessons (10 hours)

Habla Ya Spanish Schools

V&A
Prijzen
school-reference
detail

Cursus beschrijving

Verschillende soorten studenten kunnen profiteren van Èén op Èén Spaanse lessen.

Aan de ene kant zijn er mensen die gewoon behoefte hebben aan een privé leraar Spaans vanwege hun persoonlijke omstandigheden. Dit kan het geval zijn bij degenen die behoefte hebben om in de kortst mogelijke termijn specifieke taalvaardigheden te leren bijv.medisch Spaans, Spaans voor het bedrijfsleven, enz.) of in het geval van die studenten die maar voor een paar dagen in Boquete zijn.

Er kunnen ook studenten zijn die omwille van de manier waarop ze leren, gewoon genoodzaakt zijn om meer aandacht te besteden aan een bepaald gebied en de begeleiding van een Spaanse privé docent nodig hebb. Studenten die moeite hebben met hun conversatie of luistervaardigheid kunnen ook sterk profiteren van privé lessen om effectief Spaans te leren.

Indien nodig besteden we veel tijd aan de Èén op Èén Spaanse lessen in de echte wereld en geven onze studenten de kans om hun Spaans te oefenen in winkels, markten, restaurants en vele andere plaatsen waar studenten kunnen converseren met andere Spaanstaligen.

Voordelen van een 1 op 1 Prive cursus Spaans
Veel studenten combineren Spaanse groepslessen met particuliere
Het eerste voordeel van het hebben van een Spaanse leraar voor uzelf is duidelijk: u hebt de leraar alleen voor uzelf, er is niemand anders in de les! Dit maakt de Spaanse les precies wat u wilt dat het is U kunt zich richten op uw specifieke behoeften, zonder zich zorgen te maken over de behoeften van de andere klasgenoten.

De omgeving van de één op één privé lessen Spaans kan ook helpen de studenten zich comfortabeler en meer op hun gemak te laten voelen. Het kan het element zijn om het vertrouwen van de student te stimuleren zodat hij zo snel mogelijk Spaans begint te spreken.

Aan de andere kant 1 op 1 privelessen Spaans hoeven niet noodzakelijkerwijs op zichzelf genomen te worden. Ze kunnen ook worden beschouwd als een aanvulling op de groepslessen. Veel studenten besluiten om privé lessen te nemen als aanvulling op hun Groep 4 cursus Spaans. Op deze manier genieten zij van het beste van twee werelden. Dit is wat wij noemen Group 4 PLUS.

Bij het leren van de Spaanse taal zijn er een hele reeks van algemene vaardigheden die moeten worden ontwikkeld, in een groep kan dit gemakkelijker zijn voor bepaalde studenten. Groep lessen Spaans hebben de neiging om het gemakkelijker te maken voor studenten om vaardigheden te oefenen, omdat hun conversationele groepslessen gemakkelijker interactief zijn dan privé lessen Spaans. Voel u vrij om contact met ons op te nemen als u niet weet welke de beste Spaanse cursus voor u is.

Lesrooster voor een één op één Prive cursus Spaans
Èen op prive-lessen kunnen worden ingepland in de ochtend, middag of zelfs tijdens de avonden
Prive-lessen Spaans kunnen worden gepland in de ochtend of in de middag, van maandag tot vrijdag. U kunt besluiten om tussen de twee en zes uur Spaanse lessen per dag te nemen (10 - 30 uur per week). De timeslots zijn beschikbaar als volgt: 8:00 uur tot 09:50 uur, 10:10 - 12:00, 13:00 - 14:50 uur, en 15:10 - 17:00.

Als u 1 op 1 Spaanse lessen wilt toevoegen aan de groepslessen dan zal het schema van uw prive-lessen afhangen van het schema beschikbaar voor een groep van het hetzelfde niveau als u.

Èén op Èén avond lessen Spaans zijn ook beschikbaar, maar hiervoor zal een speciale regeling moeten worden gemaakt

Cursus onderwerpen

Het luisteren, sprekend, uitspraak, lezing, het schrijven, woordenschat, grammatica en activiteiten

Klas schema

Tijdsduur van de cursus
1-10 weken
Start data
Elke Maandag
Lessen per week
10 lessons per week (elke les duurt 55 min)
Lesdagen
maandag - vrijdag

Les rooster kan veranderen afhankelijk van beschikbaarheid en seizoen.

Klasniveau

Alle niveau's, beginner tot geavanceerd
U zult een toets afleggen op je eerste dag om zo te kunnen evalueren welke uw klasniveau is. U kunt deze test ook doen voor aankomst in !Regio.

Klasgrootte

Gemiddeld 1 student
Maximaal 1 student

Studenten leeftijd

Leeftijdsgroep 4 jaren oud en ouder
Gemiddeld 34 jaren oud
(28 tijdens de zomer)

Certificaat

Een certificaat van voltooiing zal uitgereikt worden aan het einde van de cursus.
lees meer...
school
photos

Foto's

  • Habla Ya Spanish Schools 1/18
  • Habla Ya Spanish Schools 2/18
  • Habla Ya Spanish Schools 3/18
  • Habla Ya Spanish Schools 4/18
  • Habla Ya Spanish Schools 5/18
  • Habla Ya Spanish Schools 6/18
  • Habla Ya Spanish Schools 7/18
  • Habla Ya Spanish Schools 8/18
  • Habla Ya Spanish Schools 9/18
  • Habla Ya Spanish Schools 10/18
  • Habla Ya Spanish Schools 11/18
  • Habla Ya Spanish Schools 12/18
  • Habla Ya Spanish Schools 13/18
  • Habla Ya Spanish Schools 14/18
  • Habla Ya Spanish Schools 15/18
  • Habla Ya Spanish Schools 16/18
  • Habla Ya Spanish Schools 17/18
  • Habla Ya Spanish Schools 18/18
reviews

Beoordelingen

100% aanbevolen

gebaseerd op 2 beoordelingen
5 sterren
0
4 sterren
1
3 sterren
1
2 sterren
0
1 ster
0
Onderwijskwaliteit
School faciliteiten
Sociale aktiviteiten
School locatie
Huisvesting

"Instructor- good, facility- missing, coordinated activities- missing."

Kathy Wennemann, student van USA

The instructor was good- but there was nothing else. The classroom was the back room of a coffee shop. When it was occupied, we sat on the patio. When the patio was busy we walked down the street to find another location- a ridiculous waste of my class time. Also, there were no coordinated activities.

lees meer...

Mijn waardering voor deze school

Onderwijskwaliteit
School faciliteiten
Sociale aktiviteiten
School locatie
Studieduur
1 week
Studie datum
31 Jan 2022 - 11 Feb 2022
Zou u deze school aanbevelen?
Ja
Dit is een geverifieerde recensie. Deze student heeft een opleiding aan deze school geboekt via Language International.

"They did a great performance and I really enjoyed it."

Stefan Schlegel

First of all I have to say that that I never will regret my stay in Bocas. The people I stayed with were very friendly and I felt comfortable. Regards the school, I can say that everything just was fine. The teachers were friendly, they cared a lot and there was never more than five students in one class. Even in the afternoon, where I had a single class for communication. Just great. I learned so much. I finished the whole A2 course in two weeks.
The weather, beaches, palm trees and the nature was just terrific and I loved to spend my lunchtime beside the Caribbean sea.
I would do it again and again.

lees meer...

Mijn waardering voor deze school

Onderwijskwaliteit
School faciliteiten
Sociale aktiviteiten
School locatie
Huisvesting
Studieduur
1 week
Studie datum
23 Mar 2015 - 3 Apr 2015
Zou u deze school aanbevelen?
Ja
housing

Huisvesting

Habla Ya Spanish Schools biedt de volgende soorten huisvesting aan:
homestay

Homestay - Single-person room - Ontbijt

247 €
wekelijks

Homestay - Single-person room - Breakfast

Locatie: In the city center of Bocas del Toro
Soort huisvesting: Homestay
Kamertype: Single-person room
Maaltijden: Ontbijt (7 maaltijden per week)
Faciliteiten: Keuken, wasserij, en tuin
Afstand tot school: 5 - 45 minuten met de walk
Beschikbaarheid: januari - december
Aankomstdag: zondag, altijd
Vertrekdag: zaterdag, altijd
247 €
Het is moeilijk om een gastgezin te beschrijven, omdat er zo'n grote variëteit is. We hebben jonge stellen zonder kinderen of gezinnen met baby's of tieners. Er zijn alleenstaande ouders en stellen met kinderen die niet meer thuis wonen, maar nog wel zo nu en dan langskomen en we hebben zelfs familie's met grootouders die bij hen in huis wonen, wat een geweldige kans biedt om zelfs nog meer over ons verleden te leren.

Onze gastgezinnen komen uit de lokale middenklasse. Een typisch huis beschikt over een woonkamer / eetkamer, een keuken en badkamer en 3 of 4 slaapkamers. Er is vaak een tuin die mensen gebruiken als een verlengstuk van het huis. Airconditioning is niet nodig omdat de temperatuur in Boquete natuurlijk koel is. De levensstandaard in Bocas del Toro ligt iets lager dan in Boquete dus verwacht meer nederigere huizen. Omdat er zo veel verschillende soorten gastgezinnen zijn vragen wij onze studenten een Onderdompelingsprogramma Interview in te vullen wat ons zal helpen om de beste familie voor hen te selecteren. We zullen ons best doen om het gezin te kiezen waarnaar u op zoek bent.

Voorzieningen tijdens het leven met een lokaal gastgezin
Elke Spaanse immerison student heeft een eigen slaapkamer
Elke Spaanse onderdompelingsstudent krijgt een eigen kamer en studieruimte. Elke kamer is schoon, goed geventileerd en verlicht. Op verzoek kunnen we een gedeelde kamer regelen geschikt voor koppels met een eigen badkamer. Huizen met deze faciliteiten bevinden zich doorgaans net buiten het centrum binnen 10 minuten met het openbaar vervoer.

Met gastheer Habla Ya's familie voelt u zich thuis
Beddengoed en handdoeken worden elke week verschoond. Ieder huis verleent studenten toegang tot een dageljks bad of douche en zodanig is de hygiënische gewoonte in onze cultuur. Elke familie heeft basis faciliteiten om te wassen met wasmiddel en een strijkijzer. Studenten kunnen indien nodig van het gezins was faciliteiten gebruik maken voor extra kosten van $5 per lading. Er zijn enkele families die vrijwillig hun "zonen / dochters" kleding wassen. Zoals in elke familie: communiceer en kom erachter wat de gewoonte is in uw nieuwe huis!

Wat maaltijden betreft kunt u kiezen voor 1, 2 of 3 maaltijden per dag en wij zullen een gastgezin kiezen aangepast op uw behoeften. Lees de rechterkolom van deze pagina over wat voor eten u in het gastgezin kunt verwachten.

Voel u vrij om dit verder te specificeren en eventuele overige verzoeken via ons Onderdompelings Programma Interview en we kiezen de juiste familie voor u!

Spaanse taalstudenten krijgen een sleutel van het huis en zijn toegestaan om te komen en te gaan wanneer gewenst. Onze families weten echt hoe ze voor onze studenten moeten zorgen en laten hun thuis voelen. Onze onderdompelingsstudenten wordt gevraagd om respectvol met de gewoontes van het gezin om te gaan en hoewel de familie het hun zo comfortabel als als ieder ander gezinslid zal laten voelen, vragen we onze studenten om er rekening mee te houden dat ze te gast zijn en om altijd te bedenken hoe zij zouden willen dat een gast zich gedraagt als zij de gastheer waren. Het is bijvoorbeeld geen probleem als u tijdens het weekend laat thuis komt, maar families waarderen het altijd als u hen vertelt waar u heen plant te gaan en om hoe laat u thuis denkt te komen, aangezien het voor hen belangrijk is om te weten dat u veilig bent, net als in ieder goed gezin.

Het selecteren van uw gastgezin in Boquete en Bocas del Toro, Panama
We zetten veel zorg bij het selecteren van elke student gastgezin
Tegenwoordig heeft onze Spaanse Scholen Panama voldoende gastgezinnen (onze volledige database bestaat uit meer dan 80 gastgezinnen). Het is allemaal begonnen met het kloppen op deuren van vreemden toen onze Spaanse School net begon en de eerste student ontving die een Spaans onderdompelingsprogramma wilden beleven. Naarmate de tijd verstreken is en het woord zich heeft verspreid en gastgezinnen nu verwijzen naar nieuwe gastgezinnen, hebben we zelfs gezinnen die naar onze Spaanse School komen om ons te vertellen dat ze zelf ook graag een Habla Ya student thuis willen onderbrengen.

Hoewel we al veel familie's hebben die deelnemen in onze gastgezinnen verblijven, zijn we altijd op zoek naar nieuwe familie's. Zo nu en dan vinden we een nieuwe familie, enthousiast over het idee om deel te nemen aan deze prachtige culturele uitwisseling.

Om het best passende gastgezin voor u te vinden, vul het Spaanse Onderdompelingsprogramma Interview volledig in. Na het selecteren van het gastgezin sturen we u een volledige beschrijving van de familie toe.

Begin en Einddata voor de Gastgezinsverblijven
Zorg ervoor dat u om ons te laten weten dat de exacte dag dat u van plan bent om je familie thuis te blijven beginnen
Studenten moeten proberen (met nadruk op het woord proberen... het is niet verplicht) het verblijf bij hun gastgezin op de Zaterdag vóór hun Spaanse cursus te beginnen. MAAR GEEN ZORGEN ALS DIT NIET LUKT.... WIJ ZIJN ZEER FLEXIBEL! Zodra Habla Ya de student aankomst details heeft, wordt een pick-up geregeld. In Boquete halen we de studenten op de luchthaven op of bij het busstation in David. In Bocas del Toro halen we de studenten op bij de dok of op de luchthaven. Nadat de student is opgepikt, vindt een kort bezoek aan de school plaats (zolang deze open is) en erna zullen zij worden meegenomen naar hun gastgezin.

Als studenten van plan zijn om tussen Maandag en Vrijdag vóór de cursus begint aan te komen, vragen wij hen om ons dat vooraf te laten weten, om zeker te stellen dat het beoogde gastgezin op voorhand beschikbaar is (een andere student verblijft daar misschien nog). En als studenten van plan zijn om op de zondag vóór de cursus begint te arriveren, willen we graag ook hun aankomst details weten in David, zodat we hun pickup kunnen regelen.

Als studenten in David of Bocas del Toro arriveren buiten kantooruren (vóór 8 uur of na 17:30 uur), kan een pick-up worden geregeld voor $10 extra bovenop de gastgezin setup fee. Anders zult u zelfstandig naar het huis van uw gastgezin moeten gaan (wij geven het adres van uw gastgezin!). Als u op de eerste dag in Boquete of Bocas del Toro te laat aankomt (na 8 uur), moet u mogelijk die nacht in een hotel of hostel van uw keuze doorbrengen (nogmaals, wij kunnen u helpen!). Sommige gastgezinnen beschouwen het als onbeleefd om het programma zo laat nog te beginnen.

Zodra ze het weten, moeten de studenten ons informeren over hun reis en de geschatte aankomst tijd in David of Bocas del Toro, om te voorkomen dat de familie onnodig thuis wacht. Families ontvangen hun nieuwe gezinslid ook graag met een speciale maaltijd dus zouden ze het zeer op prijs stellen als ze weten hoelaat ze u kunnen verwachten.

Vergeet alstublieft niet om uw aankomstdetails in te vullen in ons Pre-Program Interview, maar als u uw exacte reis details nog niet heeft, maakt u zich geen zorgen: we zullen het u navragen en laten herinneren, omdat we deze informatie nodig hebben =), maar het is beter om het interview in te vullen wanneer u al de weken weet waarin u uw Spaanse Onderdompelings Programma wilt starten en eindigen, op deze manier zullen we in staat zijn om het meest geschikte gastgezin te selecteren.

Homestay - Single-person room - Ontbijt en avondeten

272 €
wekelijks

Homestay - Single-person room - Breakfast and dinner

Leeftijdsgroep: 18 jaren oud en ouder
Locatie: In the city center of Bocas del Toro
Soort huisvesting: Homestay
Kamertype: Single-person room
Maaltijden: Ontbijt en avondeten (14 maaltijden per week)
Faciliteiten: Keuken, wasserij, tuin, en ander
Afstand tot school: 10 - 45 minuten met de walk
Beschikbaarheid: januari - december
Aankomstdag: zaterdag, altijd
Vertrekdag: zaterdag, altijd
272 €
Het is moeilijk om een gastgezin te beschrijven, omdat er zo'n grote variëteit is. We hebben jonge stellen zonder kinderen of gezinnen met baby's of tieners. Er zijn alleenstaande ouders en stellen met kinderen die niet meer thuis wonen, maar nog wel zo nu en dan langskomen en we hebben zelfs familie's met grootouders die bij hen in huis wonen, wat een geweldige kans biedt om zelfs nog meer over ons verleden te leren.

Onze gastgezinnen komen uit de lokale middenklasse. Een typisch huis beschikt over een woonkamer / eetkamer, een keuken en badkamer en 3 of 4 slaapkamers. Er is vaak een tuin die mensen gebruiken als een verlengstuk van het huis. Airconditioning is niet nodig omdat de temperatuur in Boquete natuurlijk koel is. De levensstandaard in Bocas del Toro ligt iets lager dan in Boquete dus verwacht meer nederigere huizen. Omdat er zo veel verschillende soorten gastgezinnen zijn vragen wij onze studenten een Onderdompelingsprogramma Interview in te vullen wat ons zal helpen om de beste familie voor hen te selecteren. We zullen ons best doen om het gezin te kiezen waarnaar u op zoek bent.

Voorzieningen tijdens het leven met een lokaal gastgezin
Elke Spaanse immerison student heeft een eigen slaapkamer
Elke Spaanse onderdompelingsstudent krijgt een eigen kamer en studieruimte. Elke kamer is schoon, goed geventileerd en verlicht. Op verzoek kunnen we een gedeelde kamer regelen geschikt voor koppels met een eigen badkamer. Huizen met deze faciliteiten bevinden zich doorgaans net buiten het centrum binnen 10 minuten met het openbaar vervoer.

Met gastheer Habla Ya's familie voelt u zich thuis
Beddengoed en handdoeken worden elke week verschoond. Ieder huis verleent studenten toegang tot een dageljks bad of douche en zodanig is de hygiënische gewoonte in onze cultuur. Elke familie heeft basis faciliteiten om te wassen met wasmiddel en een strijkijzer. Studenten kunnen indien nodig van het gezins was faciliteiten gebruik maken voor extra kosten van $5 per lading. Er zijn enkele families die vrijwillig hun "zonen / dochters" kleding wassen. Zoals in elke familie: communiceer en kom erachter wat de gewoonte is in uw nieuwe huis!

Wat maaltijden betreft kunt u kiezen voor 1, 2 of 3 maaltijden per dag en wij zullen een gastgezin kiezen aangepast op uw behoeften. Lees de rechterkolom van deze pagina over wat voor eten u in het gastgezin kunt verwachten.

Voel u vrij om dit verder te specificeren en eventuele overige verzoeken via ons Onderdompelings Programma Interview en we kiezen de juiste familie voor u!

Spaanse taalstudenten krijgen een sleutel van het huis en zijn toegestaan om te komen en te gaan wanneer gewenst. Onze families weten echt hoe ze voor onze studenten moeten zorgen en laten hun thuis voelen. Onze onderdompelingsstudenten wordt gevraagd om respectvol met de gewoontes van het gezin om te gaan en hoewel de familie het hun zo comfortabel als als ieder ander gezinslid zal laten voelen, vragen we onze studenten om er rekening mee te houden dat ze te gast zijn en om altijd te bedenken hoe zij zouden willen dat een gast zich gedraagt als zij de gastheer waren. Het is bijvoorbeeld geen probleem als u tijdens het weekend laat thuis komt, maar families waarderen het altijd als u hen vertelt waar u heen plant te gaan en om hoe laat u thuis denkt te komen, aangezien het voor hen belangrijk is om te weten dat u veilig bent, net als in ieder goed gezin.

Het selecteren van uw gastgezin in Boquete en Bocas del Toro, Panama
We zetten veel zorg bij het selecteren van elke student gastgezin
Tegenwoordig heeft onze Spaanse Scholen Panama voldoende gastgezinnen (onze volledige database bestaat uit meer dan 80 gastgezinnen). Het is allemaal begonnen met het kloppen op deuren van vreemden toen onze Spaanse School net begon en de eerste student ontving die een Spaans onderdompelingsprogramma wilden beleven. Naarmate de tijd verstreken is en het woord zich heeft verspreid en gastgezinnen nu verwijzen naar nieuwe gastgezinnen, hebben we zelfs gezinnen die naar onze Spaanse School komen om ons te vertellen dat ze zelf ook graag een Habla Ya student thuis willen onderbrengen.

Hoewel we al veel familie's hebben die deelnemen in onze gastgezinnen verblijven, zijn we altijd op zoek naar nieuwe familie's. Zo nu en dan vinden we een nieuwe familie, enthousiast over het idee om deel te nemen aan deze prachtige culturele uitwisseling.

Om het best passende gastgezin voor u te vinden, vul het Spaanse Onderdompelingsprogramma Interview volledig in. Na het selecteren van het gastgezin sturen we u een volledige beschrijving van de familie toe.

Begin en Einddata voor de Gastgezinsverblijven
Zorg ervoor dat u om ons te laten weten dat de exacte dag dat u van plan bent om je familie thuis te blijven beginnen
Studenten moeten proberen (met nadruk op het woord proberen... het is niet verplicht) het verblijf bij hun gastgezin op de Zaterdag vóór hun Spaanse cursus te beginnen. MAAR GEEN ZORGEN ALS DIT NIET LUKT.... WIJ ZIJN ZEER FLEXIBEL! Zodra Habla Ya de student aankomst details heeft, wordt een pick-up geregeld. In Boquete halen we de studenten op de luchthaven op of bij het busstation in David. In Bocas del Toro halen we de studenten op bij de dok of op de luchthaven. Nadat de student is opgepikt, vindt een kort bezoek aan de school plaats (zolang deze open is) en erna zullen zij worden meegenomen naar hun gastgezin.

Als studenten van plan zijn om tussen Maandag en Vrijdag vóór de cursus begint aan te komen, vragen wij hen om ons dat vooraf te laten weten, om zeker te stellen dat het beoogde gastgezin op voorhand beschikbaar is (een andere student verblijft daar misschien nog). En als studenten van plan zijn om op de zondag vóór de cursus begint te arriveren, willen we graag ook hun aankomst details weten in David, zodat we hun pickup kunnen regelen.

Als studenten in David of Bocas del Toro arriveren buiten kantooruren (vóór 8 uur of na 17:30 uur), kan een pick-up worden geregeld voor $10 extra bovenop de gastgezin setup fee. Anders zult u zelfstandig naar het huis van uw gastgezin moeten gaan (wij geven het adres van uw gastgezin!). Als u op de eerste dag in Boquete of Bocas del Toro te laat aankomt (na 8 uur), moet u mogelijk die nacht in een hotel of hostel van uw keuze doorbrengen (nogmaals, wij kunnen u helpen!). Sommige gastgezinnen beschouwen het als onbeleefd om het programma zo laat nog te beginnen.

Zodra ze het weten, moeten de studenten ons informeren over hun reis en de geschatte aankomst tijd in David of Bocas del Toro, om te voorkomen dat de familie onnodig thuis wacht. Families ontvangen hun nieuwe gezinslid ook graag met een speciale maaltijd dus zouden ze het zeer op prijs stellen als ze weten hoelaat ze u kunnen verwachten.

Vergeet alstublieft niet om uw aankomstdetails in te vullen in ons Pre-Program Interview, maar als u uw exacte reis details nog niet heeft, maakt u zich geen zorgen: we zullen het u navragen en laten herinneren, omdat we deze informatie nodig hebben =), maar het is beter om het interview in te vullen wanneer u al de weken weet waarin u uw Spaanse Onderdompelings Programma wilt starten en eindigen, op deze manier zullen we in staat zijn om het meest geschikte gastgezin te selecteren.
visa

Visa assistentie

We kunnen geen visas voor studenten aanvragen. De school kan u echter wel met alle benodigde documentatie voorzien die u nodig heeft voor uw visa aanvraag.

Uw acceptatiebrief zal gratis naar uw huisadres per normale post worden gestuurd. Indien u uw documentatie per express post wilt ontvangen zal $75 in rekening gebracht worden bij uw registratie.

Vlucht en airport transfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Bocas del Toro based on your budget, schedule and preferences.

Reisverzekering

Studeer in het buitenland zonder zorgen met Language International's medische en persoonlijke effecten verzekeringsdekking. Wanneer u een cursus met ons reserveert, kunt u kiezen om een internationaal plan te kopen die niet alleen uw medische kosten dekt maar ook het verlies van persoonlijke spullen. U moet uw verzekering van te voren reserveren wanneer u registreert.

Lees meer omtrent ons verzekeringsplan »

lees meer...
questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van Habla Ya Spanish Schools.

Stel een vraag
Prijzen weergeven