Kensington Park School

40-44 Bark Place, London, W2WAT, UK
courses

Alle cursussen

Kensington Park School biedt de volgende soorten cursus aan:

beginnend bij
4.183 €
school
visa

Visa assistentie

We kunnen geen visas voor studenten aanvragen. De school kan u echter wel met alle benodigde documentatie voorzien die u nodig heeft voor uw visa aanvraag.

Indien u voor meer dan 11 maanden in de VK studeert, zult u een referentie nummer ontvangen genaamd Confirmation of Acceptance for Studies (CAS) die u bij de VK ambassade in dient te leveren samen met uw Standaard Studenten Visa aanmeldingsformulier. Studenten die succesvol een talen cursus gereserveerd hebben en die hun kosten betaald hebben zullen een CAS van KPS ontvangen. Let aub op dat UK wet aangeeft dat een CAS alleen aan studenten gegeven kan worden die Engelse taal studies willen gaan doen die meer dan 11 maanden duren.

Indien u voor 11 maanden of minder in de VK studeert, dient u een speciale bezoeker's visa aan te vragen genaamd Student Visitor Visa. Als student bezoeker, zult u niet in staat zijn part-time te werken terwijl u studeert. Indien u van plan bent om 11 maanden of minder in de UK te studeren, zal een acceptatiebrief naar u gestuurd worden tegen geen extra kosten. Indien u uw documenten via express post wilt ontvangen zult u £ 50 in rekening gebracht worden bij uw registratie.

Lees meer over het verkrijgen van een VK visa »

Vlucht en airport transfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Londen based on your budget, schedule and preferences.

Reisverzekering

Studeer in het buitenland zonder zorgen met Language International's medische en persoonlijke effecten verzekeringsdekking. Wanneer u een cursus met ons reserveert, kunt u kiezen om een internationaal plan te kopen die niet alleen uw medische kosten dekt maar ook het verlies van persoonlijke spullen. U moet uw verzekering van te voren reserveren wanneer u registreert.

Lees meer omtrent ons verzekeringsplan »

lees meer...
map

Kaart

40-44 Bark Place
London
W2WAT
UK

School locatie

Levendig en kosmopolitisch, Chelsea en Fulham hebben het allemaal - boetiekjes, wereldberoemde restaurants, vooraanstaande sportstadions en prachtige parken.

De moderne universiteitsgebouwen bevinden zich op slechts een korte loopafstand van het metrostation Fulham Broadway aan de District Line. Grenzend aan Kensington en Belgravia in het noorden en aan de Theems in het zuiden, is dit een van de meest exclusieve en veilige woonwijken van de hoofdstad.

De populaire winkelstraten en druk bezochtste districten van Knightsbridge en Sloane Square zijn vlakbij, evenals de prachtige parken rond Parsons Green en Eel Brook Common. Premier League voetbalclubs Chelsea en Fulham hebben beide hun thuis stadion in de omgeving van Fulham Broadway en er is een uitstekende selectie winkels, cafés en restaurants, evenals een bioscoop met negen schermen en een goed uitgeruste healthclub.

Kings road

King's Road, synoniem voor muziek en mode sinds de jaren 1960 en een van de meest trendy winkelstraten ter wereld, ligt letterlijk om de hoek. U vindt er vele kledingwinkels en boetieks van zowel opkomende en gevestigde ontwerpers als internationale modemerken. Veel wereldberoemde kunstenaars en schrijvers hebben in de omgeving gewoond en gewerkt en in de Saatchi Gallery, dicht bij Sloane Square, worden tentoonstellingen van internationale hedendaagse kunst gehouden.

Bezienswaardigheden rond Chelsea en Fulham

• Saatchi-galerij

• Nationaal Legermuseum

• Koninklijk ziekenhuis, Chelsea

• Chelsea Physic Garden

• Carlyle's House

• Oscar Wilde's huis

• Stamford Bridge - thuisbasis van Chelsea Football Club

• Craven Cottage - thuisbasis van Fulham Football Club

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van Kensington Park School.

Stel een vraag
Prijzen weergeven