Learning & Living at teacher´s house

different homestays, Berlin, Nuremberg, etc., Berlin, Germany
courses

Alle cursussen

Learning & Living at teacher´s house biedt de volgende soorten cursus aan:

beginnend bij
650 €

beginnend bij
815 €

beginnend bij
975 €
school
photos

Foto's

  • Learning & Living at teacher´s house 1/2
  • Learning & Living at teacher´s house 2/2
housing

Huisvesting

VN biedt de volgende soorten huisvesting aan:
homestay

Homestay - Single-person room - Ontbijt, lunch en avondeten

Niet van toepassing
wekelijks

Teacher´s house

Leeftijdsgroep: 14 - 40 jaar oud
Locatie: In the city center of Berlijn
Soort huisvesting: Homestay
Kamertype: Single-person room
Maaltijden: Ontbijt, lunch en avondeten
Faciliteiten: Keuken, wasserij, telefoon, draadloos internet, gratis internet, tv-kamer, verwarming, tuin, en ander
Beschikbaarheid: januari - december
Aankomstdag: zondag, altijd
Vertrekdag: zaterdag, altijd
Niet van toepassing
Living and Learning at Teacher´s House.
The students, who have booked this program will stay in the single room at the teacher´s house. The full board (breakfast, lunch and dinner) is included in the price as well.
visa

Visa assistentie

We kunnen geen visas voor studenten aanvragen. De school kan u echter wel met alle benodigde documentatie voorzien die u nodig heeft voor uw visa aanvraag.

Uw acceptatiebrief zal gratis naar uw huisadres per normale post worden gestuurd. Indien u uw documentatie per express post wilt ontvangen zal 70 € in rekening gebracht worden bij uw registratie.

Vlucht en airport transfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Berlijn based on your budget, schedule and preferences.

Reisverzekering

Studeer in het buitenland zonder zorgen met Language International's medische en persoonlijke effecten verzekeringsdekking. Wanneer u een cursus met ons reserveert, kunt u kiezen om een internationaal plan te kopen die niet alleen uw medische kosten dekt maar ook het verlies van persoonlijke spullen. U moet uw verzekering van te voren reserveren wanneer u registreert.

Lees meer omtrent ons verzekeringsplan »

lees meer...
map

Kaart

different homestays
Berlin, Nuremberg, etc.
Berlin
Germany

School locatie

Maak kennis met het Duitse leven en leer de taal bij de docent | Thuisonderwijs
Het Full immersion-programma is een programma waarbij je volledig in het Duits gaat leven, dus je leert niet alleen de Duitse taal tijdens de lessen, maar ook daarbuiten. Dit nodigt uit om Duits te spreken zonder enige remming. De docent zal je niet alleen tijdens de lessen instrueren, maar ook daarnaast. In dit programma hoef je niet meer dagelijks naar en van school te reizen en contact te houden met studenten die dezelfde moedertaal spreken.


Dit is de beste manier om de meeste ervaring op te doen, leven met en onderwezen worden door de privéleraar. In sommige gevallen kun je in een Duits gezin worden geplaatst en komt er dagelijks een leraar naar je toe om lessen te geven. Het voordeel van een dergelijk programma is - luisteren naar Duitse spraak uit verschillende delen van Duitsland. Dit ondersteunt uw luistervaardigheid.

Na de lessen kan je deelnemen aan de dagelijkse activiteiten van het gezin en deel uitmaken van een typisch Duits gezin als gezinslid. Op deze manier leer je de mentaliteit van de cultuur, wat je de mogelijkheid geeft om het gevoel voor de taal in zijn natuurlijke omgeving te krijgen, zodat je 'de taal leeft'.
De studenten kunnen binnen één tot 12 weken 10 tot 30 privélessen per week boeken bij de docent.

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van Learning & Living at teacher´s house.

Stel een vraag
Prijzen weergeven