Populairste bestemmingen

Duits cursussen in Berlijn met Language International
leer Duits
Berlijn

20 scholen, 160 cursussen ga

Duits cursussen in München met Language International
leer Duits
München

9 scholen, 97 cursussen ga

Duits cursussen in Heidelberg met Language International
leer Duits
Heidelberg

6 scholen, 77 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Duits

Naar wat voor soort taalcursus Duits bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Duits

Algemene cursussen Duits zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Duits willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Duits voor kinderen

Deze zomercursussen Duits zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Duits willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Duits examen

Examenvoorbereidingscursussen Duits zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Duits om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Duits

Eén-op-één lessen zakelijk Duits zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Duits willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Duits.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Duits

Lerarenopleidingen Duits zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Duits in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Duits met vacatures in bijna elk land.

Professioneel

Cursussen professioneel Duits

Cursussen professioneel Duits zijn voor professionals die Duits willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Duits

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Duits willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Duits naar interesse

Interessecursussen Duits zijn voor degenen die Duits willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.

Universiteit