Populairste bestemmingen

Italiaans cursussen in Florence met Language International
leer Italiaans
Florence

16 scholen, 245 cursussen ga

Italiaans cursussen in Rome met Language International
leer Italiaans
Rome

12 scholen, 114 cursussen ga

Italiaans cursussen in Milaan met Language International
leer Italiaans
Milaan

6 scholen, 83 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Italiaans

Naar wat voor soort taalcursus Italiaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Italiaans

Algemene cursussen Italiaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Italiaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Italiaans voor kinderen

Deze zomercursussen Italiaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Italiaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Italiaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Italiaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Italiaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Italiaans

Eén-op-één lessen zakelijk Italiaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Italiaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Italiaans.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Italiaans

Lerarenopleidingen Italiaans zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Italiaans in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Italiaans met vacatures in bijna elk land.

Professioneel

Cursussen professioneel Italiaans

Cursussen professioneel Italiaans zijn voor professionals die Italiaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Italiaans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Italiaans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Italiaans naar interesse

Interessecursussen Italiaans zijn voor degenen die Italiaans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.