Populairste bestemmingen

Arabisch cursussen in Amman met Language International
leer Arabisch
Amman

5 scholen, 95 cursussen ga

Arabisch cursussen in Caïro met Language International
leer Arabisch
Caïro

6 scholen, 55 cursussen ga

Arabisch cursussen in Sfax met Language International
leer Arabisch
Sfax

1 school, 33 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Arabisch

Naar wat voor soort taalcursus Arabisch bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Arabisch

Algemene cursussen Arabisch zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Arabisch willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Arabisch voor kinderen

Deze zomercursussen Arabisch zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Arabisch willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Arabisch examen

Examenvoorbereidingscursussen Arabisch zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Arabisch om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Arabisch

Eén-op-één lessen zakelijk Arabisch zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Arabisch willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Arabisch.

Professioneel

Cursussen professioneel Arabisch

Cursussen professioneel Arabisch zijn voor professionals die Arabisch willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Arabisch

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Arabisch willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Arabisch naar interesse

Interessecursussen Arabisch zijn voor degenen die Arabisch willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.