Wij zijn een team van taal en technologie enthousiastelingen die de beste zoeksite voor taalcursussen bouwen.

Ons doel is om de pijn weg te nemen uit het plannen van uw taal ervaring. We ontwierpen onze site om eenvoudig duizenden cursussen in een keer te kunnen vergelijken. Als u zelf uren wilt besteden aan het zoeken van elke taalschool website is dat is een optie. Als u liever een eenvoudigere manier heeft voor het vinden van een goede deal, kunnen wij u van dienst zijn. Onze site presenteert resultaten zodat u de beste cursus kunt kiezen in één oogopslag.

Bij Language International willen we uw ervaring verbeteren en het plezier terug brengen in de planning van uw taalcursus.


Maak kennis met onze oprichters

Karen Ong
Karen Ong

Oprichter en co-CEO

Haar passie voor talen en verschillende culturen leidden haar ertoe Language International te starten. Karen is een liefhebber van taal en reizen, spreekt 6 talen (en leert op dit moment haar 7e: Duits), en reisde naar meer dan 100 steden in 6 continenten.

Language International is een voortzetting van haar interesse in het faciliteren van taal en culturele uitwisseling. Voordat ze begon met Language International richtte ze MyHappyPlanet.com op, een peer-to-peer taal uitwisseling site. Karen heeft een MBA van Harvard Business School waar zij de Robert F. Jasse Award ontving.

Michael Reich
Michael Reich

Chief financial officer

Michael spreekt Engels, Duits en Frans vloeiend, en leert nu Chinees. Hij is geboren in Duitsland en studeerde in Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Hij overziet nu onze verkoop- en financiële functies bij Language International.

Voor Language International, richtte hij UpDown.com op, een virtuele investering site, en was eigenaar van Spirit Link GmbH , een IT-adviesbureau. Michael heeft een MBA-diploma van de Harvard Business School en een Bachelor's degree in business administration aan de Universiteit van Reutlingen in Duitsland en de Reims Management School in Frankrijk.


Onze team leaders

Simone Reich
Simone Reich email Simone »

Teamleider en senior studieadviseur (Duits, Spaans, Frans, Engels en een beetje Arabisch)

Simone leidt onze studenten advies team en adviseert ook onze Duits, Frans en Spaans-sprekende studenten. Ze is geboren in Duitsland maar woonde een jaar in Colombia en 4 jaar in Egypte.

Ze heeft een Master diploma in de Culturele Antropologie, Latijns-Amerikaanse wetenschappen, en Psychologie van de Universiteit Hamburg. Ze is ook een beëdigd vertaler, tolk, en vreemde taal correspondent voor Spaans en Frans. Voordat ze zich aansloot bij Language International, werkte ze als PADI duik Instructeur in het Rode zee Resort Dahab, Egypte.

Mathis Pedersen
Mathis Pedersen email Mathis »

Team leader (Deens, Zweeds, Engels, Duits, Frans en en een beetje Italiaans)

Mathis leidt ons studenten advies team en is ook verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe studenten adviseurs voor ons team. Hij komt uit Denemarken en heeft 12 jaar in Berlijn gewoond na een poos in Frankrijk waar hij Frans leerde. Hij heeft vele jaren talen gestudeerd en verbeterd zijn Frans, Italiaans en leert beter Spaans.

Hij heeft een Master diploma in Sociale Wetenschappen en Culturele Geografie van de Roskilde Universiteit in Denemarken, en heeft ook aan de Potsdam Universiteit in Duitsland gestudeerd. Mathis heeft vele jaren in de klantenservice en klanttevredenheid gewerkt als team leader of project manager.


Onze studenten adviseurs

Fabio Reverdosa Cruz
Fabio Reverdosa Cruz email Fabio »

Studenten adviseur (Portugees en Engels)

Fabio adviseert onze Portugees en Engels sprekende studenten. Hij is geboren in Rio de Janeiro en heeft meer dan 10 jaar in Engels onderwezen.

Hij heeft een Bachelor (met onderscheiding) in Rechten, vele jaren ervaring met verschillende soorten Engelse toetsing en op het moment wilt hij zijn Duits verbeteren.

Francine Kloeckner
Francine Kloeckner email Francine »

Studenten adviseur (Portugees, Italiaans, Engels)

Francine adviseert onze Portugese, Italiaanse en Engels sprekende studenten. She is opgegroeid in Porto Alegre in Brazilië, en heeft ook gewoond en gewerkt in Grenoble, Frankrijk en in Rome, Italië. Naast Portugees en Italiaans spreekt ze ook Frans en een beetje Spaans en Duits.

Ze heeft een Bachelor in Kunstgeschiedenis (met onderscheiding) van de Federale Universiteit van Rio Grande do sul. Voordat ze zich aansloot bij Language International werkte ze in Porto Alegre en in Rome op gebied van Cultuur, Museologie, Kunst en ook Vertaling en Toerisme.

Giorgio Piccirillo
Giorgio Piccirillo email Giorgio »

Studenten adviseur (Italiaans, Spaans, Engels)

Giorgio adviseert onze Italiaans, Spaans en Engels sprekende studenten. Hij groeide op in Palermo voordat hij ging wonen en werken in Wenen, Bristol, Sevilla en verscheidene steden in Noorwegen. Hij spreekt ook Duits en een beetje Frans.

Hij heeft een Bachelor in International Relations en voltooide zijn Master in International Security op de Universiteit van Bristol in het Verenigd Koninkrijk. Voordat hij zich aansloot bij Language International werkte hij onder andere in het politieke en anti-corruptie wezen als project assistent en verbindingsofficier.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli email Iliana »

Studenten adviseur (Frans, Grieks, Turks, Engels)

Iliana adviseert onze Engels, Frans, Grieks, en Turks sprekende studenten. Ze groeide op in Athene en haar moedertaal is Grieks. Ze studeerde International Relations en Turks in Athene, Istanbul en Parijs.

Ze heeft een bachelor in Turks van de Kaposistriaanse Universiteit van Athene en de Mimar Sinan Universiteit en een Master dimploma van International Relations en Turks van het Institut National des Langues et Civilisations Orientales-Langues O’ in Parijs. She heeft voorheen voor Migreurop, het Griekse Consulaat Voor Vluchtelingen en Amnesty International gewerkt.

Kristele Auer
Kristele Auer email Kristele »

Studenten Adviseur (Engels en Spaans)

Kristele adviseert onze Engels en Spaans sprekende studenten. Ze is geboren in de Verenigde Staten, groeide op in El Salvador, studeerde in Nederland, werkte in Frankrijk en Bali en woont nu in Berlijn. Naast Engels en Spaans spreekt ze ook een beetje Frans en leert ze Duits.

Ze heeft een Bachelor diploma in Business Administration in Tourism van de Hogeschool Saxion in Nederland. Voordat ze zich aansloot bij Language International werkte ze in Bali bij een Bestemmings Management Bedrijf.

Maria Luisa Malheiros
Maria Luisa Malheiros email Malu »

Studenten adviseur (Portugees, Spaans, Engels)

Malu adviseert onze Portugees, Spaans en Engels sprekende studenten. Ze is geboren in Belo Horizonte in Brazilië, en heeft ook in Canada, het Verenigd Koninkrijk gewoond en is woont nu in Berlijn.

Ze heeft Engels geleerd door video games te spelen als kind, en heeft gewerkt als Engels leraar tijdens het WK en Olympische Spelen in Brazilië.

Voordat ze zich aansloot bij Language International werkte ze als vertaler voor video games om games toegankelijk te maken voor Braziliaanse gebruikers.

Matthew Niebes
Matthew Niebes email Matthew »

Studenten adviseur (Engels)

Matthew adviseert onze Engels sprekende studenten uit de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw Zeeland. Hij groeide op in Peachtree City in Georgia van de Verenigde Staten en voltooide zijn Master opleiding in Duitsland.

Hij heeft een Master diploma in American Studies van de Universiteit Heidelberg en een Bachelor diploma in geschiedenis en Engels (en een Minor in Duits) van de Emory Universiteit in Atlanta.

Michele Bianchini
Michele Bianchini email Michele »

Trainer en senior studenten adviseur (Italiaans, Frans, Deens, Engels)

Michele traint ons studenten advies team. Hij adviseert ook onze Italiaans, Frans, en Deens sprekende studenten. Hij is opgegroeid in Sardinië, heeft gestudeerd in Dijon, ging naar de Universiteit in Pisa, heeft gewerkt in Kopenhagen en Malta, en woont nu in Berlijn. Naast Italiaans spreekt hij Frans en Duits.

Hij heeft een Master diploma in Europese Literaire Culturen van de Universiteit van Bologna, Universiteit van Thessaloniki en de Universiteit van Haute Alsace.

Hij heeft ook een Bachelor diploma in Europese Literaturen en Moderne Talen van de Universiteit van Pisa.

Milda Mal
Milda Malcyte email Milda »

Studenten adviseur (Frans, Italiaans, Litouws, Engels)

Milda adviseert onze Frans, Italiaans, Litouws en Engels sprekende studenten. Ze groeide op in Vilnius in Litouwen maar woonde en studeerde in Brussel en italië.

Ze studeerde een tijd filosofie aan de Vilnius Universiteit en heeft een Bachelor in Regisseren en Audiovisuele Kunst van de Lietuvos Muzikos ir Teatro akademija in Vilnius. Ze heeft ook Regisseren gestudeerd aan de Centro Sperimentale di Cinematografia in Rome. Voordat ze zich aansloot bij Language International werkte ze op film sets als regisseuse, productie assistent en video editor. In haar vrije tijd regisseert ze nog steeds en produceert documentaires, fictieve films, muziek videos en andere promotionele content for bedrijven en particuliere klanten.

Nicole Arevalo
Nicole Arevalo email Nicole »

Studenten adviseur (Spaans, Duits, Engels)

Nicole adviseert onze Spaans, Duits, en Engels sprekende studenten. She groeide op in Chili maar heeft vele jaren in Duitsland gestudeerd.

Ze is professioneel vertaalster en tolk van de Universiteit van Concepción in Chili. Ze heeft ook de ISAP-DAAD Studiebeurs voor een academische uitwisseling in Leipzig in Duitsland. Op het moment doet zij haar Master in Buitenlandse Taalwetenschappen aan de Universiteit van Potsdam. Voordat ze zich aansloot bij Language International, werkte ze 6 jaar in het International Relationship Office van haar universiteit. Ze heeft ook gewerkt in sales bij Alcorp S.A., een vastgoed maatschappij in Chili.

Omar Barahona
Omar Barahona email Omar »

Studenten adviseur (Engels en Spaans)

Omar adviseert onze Spaans sprekende studenten uit latijns Amerika en Spanje. Hij is opgegroeid in Spanje en heeft gestudeerd in Nederland, gewerkt in de Verenigde Staten en woont nu in Berlijn. Naast Engels en Spaans spreekt hij Frans en Italiaans en leert hij Duits.

Hij heeft een Bachelor diploma in Klassieke Talen van de Universiteit van Salamanca, een Master diploma in Comparative Indo-European Linguistics van de Universiteit Leiden en een Master diploma in Spaanse literatuur en taalwetenschappen van de West Virginia Universiteit. Voordat hij zich aansloot bij Language International was hij Assistent Leraar voor Spaans aan de West Virginia Universiteit.

Selin Oezen
Selin Oezen email Selin »

Studenten adviseur (Engels, Duits, Turks)

Selin adviseert onze Engels, Duits, en Turks sprekende studenten. Ze is opgegroeid in Duitsland maar heeft gewoond en gestudeerd in het Verenigd Koninkrijk en Australië. Selin heeft een Bachelor diploma in Muziek van de Universiteit van Chichester en een Master diploma in Solo Optreden van de Guildhall School voor Muziek & Drama in Londen.

Voordat ze zich aansloot bij Language International, werkte ze als muzikant en leraar. Ze onderwijst in viool en altviool in haar vrije tijd.

Sem Hoogstrate
Sem Hoogstrate email Sem »

Studentadviseur (Frans, Engels, Nederlands)

Sem adviseert onze Franstalige, Engelstalige en Nederlandse studenten. Hij is in Utrecht geboren, maar is in het zuidwesten van Frankrijk opgegroeid. Naast Frans en Nederlands begrijpt en spreekt hij ook redelijk Duits.

Hij heeft een master's degree Engels (cum laude afgestudeerd) van de Universiteit Limoges in Frankrijk, en heeft ook bij Coventry University in de UK gestudeerd. Voordat hij naar Berlijn verhuisde en bij Language International kwam werken, was hij leraar Engels op een middelbare school in Frankrijk. Daarnast, heeft hij ook in het gebied van cultuur, vertaling en toerisme gewerkt.

Tamara Smith
Tamara Smith email Tamara »

Studenten adviseur (Duits en Engels)

Tamara adviseert onze Duits en Engels sprekende studenten. Ze is geboren in Duitsland maar groeide op in het Verenigd Koninkrijk. Naast Engels en Duits spreekt en begrijpt ze ook een beetje Spaans, Frans en Arabisch.

Ze heeft een Bachelor diploma (met onderscheiding) in Arabisch en Antropologie van de School of Oriental and African Studies in Londen. Voordat ze in Berlijn ging wonen en zich aansloot bij Language International heeft ze gewerkt met gemeenschappen van vluchtelingen in het Verenigd Koninkrijk, Peru, de bezette gebieden van Palestina en Laos, en ze is getraint in de Britse vluchtelingenwet. Ze onderwijst nu in Yoga in heel Berlijn.

Tatiana Dubyanskaya
Tatiana Dubyanskaya email Tatiana »

Studenten adviseur (Russisch, Pools, Engels)

Tatiana adviseert onze Russisch, Pools, en Engels sprekende studenten. Ze is geboren in Moskau and noemt zichzelf een reiziger tussen culturen. Ze heeft onderwezen in Indische talen en literaturen en heeft onderzoek gedaan op gebied van Moderne Indische cultuur aan de Staatsuniversiteit van Moskau in Rusland, de Jagiellonian Universiteit in Polen en de Nehru Universiteit in India.

Ze is een ervaren vertaalster en een gepassioneerd leraar in Hindi en Engels. Ze spreekt ook een beetje Urdu en Bangla, publiceerd onderzoekspapers en blog-posts in Engels en Russisch en hoopt vloeiender te worden in Duits en Pools.

Yaroslav Akimov
Yaroslav Akimov email Yaroslav »

Studenten adviseur (Chinees, Russisch, Duits, Engels)

Yaroslav adviseert onze Chinees, Russisch, en Engels sprekende studenten. Hij is opgegroeid in Rusland en spreekt vloeiend Chinees en Duits. In zijn vrije tijd onderwijst hij in Chinees aan gemiddelde en gevorderde studenten.

Hij is kandidaat voor promotie in Chinese Taalwetenschappen aan de Universiteit van Trier in Duitsland. Hij heeft een Master diploma (met onderscheiding) in East Asian Studies van de Vrije Universiteit van Berlijn en een Bachelor diploma in Chinese filologie van de Staatsuniversiteit van Moskau. Hij ontving studiebeurzen van de Catholic Academic Exchange Service (KAAD) in 2013 and Peking Universiteit in 2010.


Ons Marketing team

Camila Onodera
Camila Onodera

Project Manager

Camila is verantwoordelijk voor het beheren van onze interne projecten, inhoud en externe aannemers. Ze is Braziliaans, groeide op in São Paulo en is dol op het leren van nieuwe talen: Ze studeerde Engels, Japans, Duits, en een beetje Spaans en Italiaans.

Ze heeft een Bachelor diploma in Fashion en Aestethics Management van de Universiteit van São Paulo en een Bachelor diploma in Advertising and Marketing van de Universiteit Presbiteriana Mackenzie. Voordat ze zich aansloot bij Language International werkte ze als Community Manager en klant tevredenheid voor Procter & Gamble en als Art Director voor Editora Abril in Brazilië.

Matthew Niebes
Matthew Niebes

School relationship manager

Matthew onderhoud banden met ons netwerk van taalscholen over de hele wereld. Hij groeide op in Peachtree City in Georgia van de Verenigde Staten en voltooide zijn Master opleiding in Duitsland.

Hij heeft een Master diploma in American Studies van de Universiteit Heidelberg en een Bachelor diploma in geschiedenis en Engels (en een Minor in Duits) van de Emory Universiteit in Atlanta.


Ons finance en accounting team

Marcis Bokmanis
Marcis Bokmanis

Finance Manager

Marcis beheerd Language International's crediteuren en vorderingen. Hij groeide op in Riga in Letland en is recent naar Berlijn verhuist. Hij spreekt Engels, Lets, Russisch en ook een beetje Duits.

In 2007 studeerde Marcis af aan de Universiteit van Letland in Riga met een Bachelor in Economie. Voordat hij zich aansloot bij Language International was hij een verslag doende analist bij AS DNB Banka in Riga en accountant bij Reverta, een vermogensbeherend bedrijf bij nood in Riga. In zijn vrije tijd houd Marcis van lange afstanden rennen.

Siri Amanda Rääf
Siri Amanda Rääf

Junior Finance Manager

Siri is opgegroeid in Stockholm te Zweden. Ze spreekt Zweeds, Engels en is recent begonnen met het leren van Duits.

Voordat ze naar Berlijn verhuisde in 2018 woonde ze 7 jaar lang in Melbourne te Australië. In Melbourne streefde zij naar een Bachelor of Business (Accountancy) en werkte naast haar studie als een officier voor rekeningen van crediteuren.

Voordat ze zich aansloot bij Language International was zij een Accounting Administrateur bij Audible GmbH. Tegenwoordig beheerd zij de crediteuren en vorderingen van Language International met Marcis.


You?

Want to see your face here?

We're a fast-growing start-up and we're eager to connect with exceptional individuals who might be interested in joining our team.

If you are energized by our mission of changing the way people find and discover life-changing immersion programs, we'd love to hear from you. Drop us a line at [email protected].


Our office

BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Germany