Populairste bestemmingen

Japans cursussen in Tokio met Language International
leer Japans
Tokio

11 scholen, 60 cursussen ga

Japans cursussen in Fukuoka met Language International
leer Japans
Fukuoka

3 scholen, 21 cursussen ga

Japans cursussen in Kioto met Language International
leer Japans
Kioto

2 scholen, 12 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Japans

Naar wat voor soort taalcursus Japans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Japans

Algemene cursussen Japans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Japans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Japans voor kinderen

Deze zomercursussen Japans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Japans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Japans examen

Examenvoorbereidingscursussen Japans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Japans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Japans

Eén-op-één lessen zakelijk Japans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Japans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Japans.

Professioneel

Cursussen professioneel Japans

Cursussen professioneel Japans zijn voor professionals die Japans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Japans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Japans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Japans naar interesse

Interessecursussen Japans zijn voor degenen die Japans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.