Simone Reich
Simone Reich e-mail Simone »

Teamleider en studieadviseur (Duits, Spaans, Frans, Engels)

Simone leidt onze student adviseren team en adviseert ook onze Duits, Frans en Spaans-sprekende studenten. Ze werd geboren in Duitsland maar woont in Colombia voor een jaar en in Egypte voor 4 jaar.

Ze heeft een masters degree in de antropologie, Latijns-Amerikaanse studies, en de psychologie van Universiteit van Hamburg . Ze is ook een beëdigd vertaler, tolk, en vreemde taal correspondent voor Spaans en Frans. Voordat hij bij Language International, werkte ze als PADI Staff Instructor in Dahab, Egypte.

Michele Bianchini
Michele Bianchini e-mail Michele »

Studieadviseur (Italiaans, Frans, Deens, Engels)

Michele adviseert onze Italiaans-, Frans- en Deens-sprekende studenten. Hij groeide op in Sardinië, studeerde in Dijon, ging naar de universiteit in Pisa, werkte in Kopenhagen en Malta, en woont nu in Berlijn. Naast de Italiaanse, hij spreekt Frans en Deens.

Hij heeft een triple master's degree in Europese literaire culturen uit Universiteit van Bologna , Universiteit van Thessaloniki en Universiteit van Haute Alsace . Hij heeft ook een bachelor's degree in de Europese literatuur en moderne talen uit Universiteit van Pisa .

Carla Oller
Carla Oller e-mail Carla »

Studieadviseur (Portugees, Spaans)

Carla adviseert onze Portugees- en Spaanstalige studenten. Haar moeder is Portugees en haar vader is Spaans. Ze groeide op in Spanje en ging naar de universiteit in Brazilië.

Ze heeft een diploma in de sociale communicatie vanuit Hoge Onderwijsinstituut van Brasília - IESB in Brazilië en studeerde reclame en public relations op University van Girona in Spanje. Voordat hij bij Language International, werkte ze bij Communications Intelligence, waar ze created content in het Engels, Portugees en Spaans.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli e Iliana »

Studieadviseur (Frans, Grieks, Turks, Engels)

Iliana adviseert onze Frans-, Grieks- en Turks-sprekende studenten. Ze groeide op in Athene en is een inheemse Griekse spreker. Ze woonde in Parijs voor 4 jaar en studeerde Turks voor 6 jaar, dus ze spreekt Frans en Turks vloeiend.

Ze behaalde een bachelor's degree in het Turks van de Kapodistrian Universiteit van Athene en een master's degree in internationale betrekkingen en Turks van Institut National des Langues et Beschavingen Orientales-Langues O ' in Parijs. Ze werkte eerder voor MyToys , Migreurop , Griekse Raad voor Vluchtelingen , en Amnesty International .