Chinees Mandarijn scholen in Peking

Bekijk alle taalscholen in Peking »

Onlangs beoordeelde Chinees Mandarijn scholen in Peking


SOORTEN CURSUS Chinees Mandarijn

Naar wat voor soort taalcursus Chinees Mandarijn bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Chinees Mandarijn

Algemene cursussen Chinees Mandarijn zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Chinees Mandarijn willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Peking hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Chinees Mandarijn voor kinderen

Deze zomercursussen Chinees Mandarijn zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Chinees Mandarijn willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Chinees Mandarijn examen

Examenvoorbereidingscursussen Chinees Mandarijn zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Chinees Mandarijn om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Chinees Mandarijn

Eén-op-één lessen zakelijk Chinees Mandarijn zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Chinees Mandarijn willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Chinees Mandarijn.

Professioneel

Cursussen professioneel Chinees Mandarijn

Cursussen professioneel Chinees Mandarijn zijn voor professionals die Chinees Mandarijn willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Chinees Mandarijn

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Chinees Mandarijn willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Chinees Mandarijn naar interesse

Interessecursussen Chinees Mandarijn zijn voor degenen die Chinees Mandarijn willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.