Italiaans scholen in Rome

Bekijk alle taalscholen in Rome »

Onlangs beoordeelde Italiaans scholen in Rome

Dilit International House: Rome

Ik houd van de docenten, ik de Fractie, ik vlees mijn gfr, locatie is prima, alles is geweldig...Maar de programma, systeem, lessen zonder eventuele tests voor nieuwe werelden niet een heleboel execises voor het schrijven, schrijven, zal ik nooit... more

Dilit International House: Rome

Klassen - over het algemeen ik genoten van de klasse. De grootte van de klasse was redelijk en de studenten en docenten waren allemaal prachtig. Ik zou echter zeggen dat meer aandacht worden gegeven moet aan de ontwikkeling van het lesplan voor... more


SOORTEN CURSUS Italiaans

Naar wat voor soort taalcursus Italiaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Italiaans

Algemene cursussen Italiaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Italiaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Rome hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Italiaans voor kinderen

Deze zomercursussen Italiaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Italiaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Italiaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Italiaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Italiaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Italiaans

Eén-op-één lessen zakelijk Italiaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Italiaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Italiaans.

Professioneel

Cursussen professioneel Italiaans

Cursussen professioneel Italiaans zijn voor professionals die Italiaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Specialiteit

Cursussen Italiaans naar interesse

Interessecursussen Italiaans zijn voor degenen die Italiaans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.