Amistad Abroad

Amistad Abroad, Jacó, Puntarenas, Costa Rica
courses

Alle cursussen

Amistad Abroad biedt de volgende soorten cursus aan:

beginnend bij
526 €
school
photos

Foto's

  • Amistad Abroad 1/6
  • Amistad Abroad 2/6
  • Amistad Abroad 3/6
  • Amistad Abroad 4/6
  • Amistad Abroad 5/6
  • Amistad Abroad 6/6
visa

Visa assistentie

We kunnen geen visas voor studenten aanvragen. De school kan u echter wel met alle benodigde documentatie voorzien die u nodig heeft voor uw visa aanvraag.

Uw acceptatiebrief zal gratis naar uw huisadres per post worden gestuurd.

Vlucht en airport transfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Jaco based on your budget, schedule and preferences.

Reisverzekering

Studeer in het buitenland zonder zorgen met Language International's medische en persoonlijke effecten verzekeringsdekking. Wanneer u een cursus met ons reserveert, kunt u kiezen om een internationaal plan te kopen die niet alleen uw medische kosten dekt maar ook het verlies van persoonlijke spullen. U moet uw verzekering van te voren reserveren wanneer u registreert.

Lees meer omtrent ons verzekeringsplan »

lees meer...
map

Kaart

Amistad Abroad
Jacó
Puntarenas
Costa Rica

School locatie

Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie in Heredia bestaande uit 5 hectare land. Er zijn zes handig met elkaar verbonden gebouwen met 10 klaslokalen, administratieve kantoren en veel ruimte om te studeren en te relaxen. Porrosati Private Reserve is een Amerikaans-Costa Ricaans, particulier natuurreservaat en Spaans Instituut in Santa Barbara, op slechts 5 minuten van de historische stad Barva.

De rustige en mooie locatie van Porrosati biedt onbeperkte mogelijkheden voor Spaans leren, natuurstudie, onderzoek en wat ontspanning. Eco-reizigers, natuurhistorische reizigers, studentengroepen, vogelaars en landbouwstudenten zullen blij zijn met de verscheidenheid aan flora en fauna en activiteiten die wij aanbieden. De campus omvat ook ongeveer 50 verschillende soorten inheemse bomen en planten, meer dan 80 soorten vogels en een grote rivier die grenst aan het pand. Het privé-reservaat waar het Instituut zich bevindt is een unieke natuurlijke hulpbron die is ontwikkeld als een rustiek educatief laboratorium. Wij geloven dat zaken, ontwikkeling en natuurbehoud moeten samenwerken, daarom werken we onder een respect voor natuurbeleid.

Alle Amistad-deelnemers zullen de natuur ondersteunen in haar strijd. Deze ecoloogbenadering die deel uitmaakt van de filosofie van Amistad is in harmonie met de fysieke omgeving van ons instituut. Deelnemers aan Amistad maken deel uit van vele milieuprojecten sinds de oprichting van ons instituut.
Het concept van een taalinstelling die is ontworpen om de gunstige relaties die mensen hebben met dieren en de natuur te huisvesten en aan te moedigen is uniek. Tonen hoe instellingen kunnen worden gebouwd zodat mensen in harmonie met de natuur en dieren leven, is belangrijk voor iedereen die zich bezighoudt met de zorg voor de aarde en alle wezens die het ondersteunt. Dit was de oorspronkelijke visie van het Amistad Institute dat het ontwikkelingsproces van de Porrosati Private Refuge begon.

Het Amistad Instituut heeft de noodzaak vastgesteld om de interacties tussen mensen, dieren en de natuurlijke omgeving te begrijpen, te bevorderen en te integreren, zodat ze natuurlijke onderdelen van onze instellingen worden; waardoor de menselijke gezondheid wordt verbeterd en de argumenten voor het behoud van de natuurlijke habitat worden versterkt, terwijl onze campus wordt opengesteld voor niet-menselijke soorten.

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van Amistad Abroad.

Stel een vraag
Prijzen weergeven