Siena Italian Studies

Via Fontebranda, 95, Siena, Toscana 53100, Italy
courses

Alle cursussen

Siena Italian Studies biedt de volgende soorten cursus aan:

beginnend bij
12.360 €

beginnend bij
12.360 €

beginnend bij
12.360 €

beginnend bij
12.360 €

beginnend bij
12.360 €
school
photos

Foto's

  • Classes at Siena Italian Studies 1/14
  • Service-Learning 2/14
  • Service-Learning 3/14
  • Service-Learning 4/14
  • Accommodaties bij lokale mensen aangeboden door Siena Italian Studies 5/14
  • Service-Leaning 6/14
  • Classes at Siena Italian Studies 7/14
  • City of Siena 8/14
  • Studenten van Siena Italian Studies 9/14
  • Aktiviteiten aangeboden bij Siena Italian Studies 10/14
  • Aktiviteiten aangeboden bij Siena Italian Studies 11/14
  • Studenten van Siena Italian Studies 12/14
  • Aktiviteiten aangeboden bij Siena Italian Studies 13/14
  • Aktiviteiten aangeboden bij Siena Italian Studies 14/14
visa

Visa assistentie

We kunnen geen visas voor studenten aanvragen. De school kan u echter wel met alle benodigde documentatie voorzien die u nodig heeft voor uw visa aanvraag.

Uw acceptatiebrief zal gratis naar uw huisadres per normale post worden gestuurd. Indien u uw documentatie per express post wilt ontvangen zal $45 in rekening gebracht worden bij uw registratie.

Vlucht en airport transfer

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Siena based on your budget, schedule and preferences.

Reisverzekering

Studeer in het buitenland zonder zorgen met Language International's medische en persoonlijke effecten verzekeringsdekking. Wanneer u een cursus met ons reserveert, kunt u kiezen om een internationaal plan te kopen die niet alleen uw medische kosten dekt maar ook het verlies van persoonlijke spullen. U moet uw verzekering van te voren reserveren wanneer u registreert.

Lees meer omtrent ons verzekeringsplan »

lees meer...
map

Kaart

Via Fontebranda, 95
Siena
Toscana 53100
Italy

School locatie

Siena Italian Studies is een programma voor volledige onderdompeling, op een zachtaardige manier, voor gemotiveerde en nieuwsgierige studenten. Sinds 2004 is het programma 100% onafhankelijk en het personeel en de oprichters zijn buitengewoon trots op de ervaringen die ze voor de studenten creëren en streven ernaar het beste studieprogramma in het buitenland in Italië te zijn. Het programma bevindt zich in het hart van Toscane in de perfecte setting van een van de meest unieke steden van Italië. Studenten kunnen Siena Italian Studies ervaren voor een semester, een volledig jaar of voor kortere periodes in de zomer.

Siena Italian Studies is gunstig gelegen in het middeleeuwse stadscentrum van Siena, de perfecte plek om de rijke geschiedenis van Italië te ontdekken. Ons stadsdeel heet Fontebranda, naar de majestueuze waterbron die sinds de jaren 1100 zoet water naar het stadscentrum heeft geleid.

Alles in het middeleeuwse centrum van Siena ligt op korte loopafstand van onze locatie. Ons studiecentrum ligt dicht bij grote bezienswaardigheden zoals het Piazza Del Campo, de Duomo di Siena en het Santa Maria Della Scala-museum. Als u met de bus wilt reizen, is het belangrijkste bus station (Piazza Gramsci) slechts 10 minuten lopen.

questions

Vragen & antwoorden

Heeft u vragen? Krijg antwoord van onze student adviseurs en medewerkers en oud-studenten van Siena Italian Studies.

Stel een vraag
Prijzen weergeven