Populairste bestemmingen

Grieks cursussen in Athene met Language International
leer Grieks
Athene

3 scholen, 23 cursussen ga

Grieks cursussen in Chania met Language International
leer Grieks
Chania

3 scholen, 19 cursussen ga

Grieks cursussen in Thessalonika met Language International
leer Grieks
Thessalonika

4 scholen, 17 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Grieks

Naar wat voor soort taalcursus Grieks bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Grieks

Algemene cursussen Grieks zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Grieks willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Grieks voor kinderen

Deze zomercursussen Grieks zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Grieks willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Grieks examen

Examenvoorbereidingscursussen Grieks zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Grieks om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Grieks

Eén-op-één lessen zakelijk Grieks zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Grieks willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Grieks.

Professioneel

Cursussen professioneel Grieks

Cursussen professioneel Grieks zijn voor professionals die Grieks willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Specialiteit

Cursussen Grieks naar interesse

Interessecursussen Grieks zijn voor degenen die Grieks willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.