Populairste bestemmingen

Hongkong
leer Koreaans
Hongkong

2 scholen, 13 cursussen ga

Seoul
leer Koreaans
Seoul

3 scholen, 12 cursussen ga

Atlanta
leer Koreaans
Atlanta

1 school, 5 cursussen ga

SOORTEN CURSUS Koreaans

Naar wat voor soort taalcursus Koreaans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Koreaans

Algemene cursussen Koreaans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Koreaans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in !region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Koreaans voor kinderen

Deze zomercursussen Koreaans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Koreaans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Koreaans examen

Examenvoorbereidingscursussen Koreaans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Koreaans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Koreaans

Eén-op-één lessen zakelijk Koreaans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Koreaans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Koreaans.

Professioneel

Cursussen professioneel Koreaans

Cursussen professioneel Koreaans zijn voor professionals die Koreaans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Koreaans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Koreaans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.