De 13 Beste Taalscholen in Parijs 2020 (vanaf 90 €)

Onlangs beoordeelde Frans scholen in Parijs

ACCORD Paris

Positief: Ik vond de kleine grootte van de groep, enthousiaste studenten en profs, mooie wijk voor studenten, focus op spreken FransNegatief: geen test aan het einde van mijn week om te zien als verbetering werd gemaakt more

Language Studies International (LSI): Paris

Ik vond de leraren "niet non-sense" houding. We zijn hier om Frans te leren, dus niet te veel van een andere taal zou aanvaard worden behalve wanneer het helpt bij het begrijpen van een woord of woordgroep.De locatie is uitstekend in het hart van... more


SOORTEN CURSUS Frans

Naar wat voor soort taalcursus Frans bent u op zoek?

Algemeen

Algemene taalcursussen Frans

Algemene cursussen Frans zijn voor volwassenen die hun spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid in het Frans willen verbeteren. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Meeste intensieve cursussen in Parijs hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Junior

Zomercursussen Frans voor kinderen

Deze zomercursussen Frans zijn ideaal voor kinderen tussen 4 tot 12 en tieners tussen 13 en 18 jaar die in de zomer Frans willen studeren. 4 - 8 week zomercursussen verkrijgbaar van juni tot augustus.

Examen voorbereiding

Voorbereidingscursussen voor Frans examen

Examenvoorbereidingscursussen Frans zijn voor studenten die zich willen voorbereiden op vaardigheidstoetsen Frans om hun kansen op een baan te verbeteren of voor toelating tot een universiteit.

Business

Commercieel taalcursussen Frans

Eén-op-één lessen zakelijk Frans zijn voor businessmanagers en professionals die zo snel mogelijk Frans willen leren met aangepaste lessen en een eigen leraar Frans.

Lerarenopleiding

Lerarenopleidingen Frans

Lerarenopleidingen Frans zijn voor leerkrachten die geïnteresseerd zijn in lesgeven in het Frans in het buitenland. Er is wereldwijd enorme vraag naar gekwalificeerde leraren Frans met vacatures in bijna elk land.

Professioneel

Cursussen professioneel Frans

Cursussen professioneel Frans zijn voor professionals die Frans willen studeren op een bepaald gebied, zoals bedrijfskunde, geneeskunde, rechten, luchtvaart, en horeca.

Studeren en werken

Werk-studieprogramma's Frans

Werk-studieprogramma's zijn voor volwassenen die Frans willen leren en tegelijk professionele werkervaring op willen doen.

Specialiteit

Cursussen Frans naar interesse

Interessecursussen Frans zijn voor degenen die Frans willen studeren en deel willen nemen aan activiteiten zoals sport, kunst, eten en nog veel meer.

Universiteit